Lukijatutkimus 2.11.2018

Toteutimme lukijatutkimuksen ZEF-kyselytyökalulla Sinä pystyt! -kirjan tilaajille. Kyselyyn vastasi 168 lukijaa.

Lukijat ovat erittäin tyytyväisiä: 99,2% lukijoista suosittelisi kirjaa ystävilleen. Nettosuositteluindeksi (NPS) oli 91. Tämän lisäksi lukijat toivovat Sinä pystyt! -teeman ympärille mm. Sinä pystyt! -seminaaria, lisää videoita, webinaareja, yhteisöä, mobiili-appia, harjoituskirjaa sekä kirjalle jatko-osaa.

Vapaapalautteita tuli yhteensä 137kpl. Kirjalla on ollut positiivisia vaikutuksia lukijoille useilla eri elämän osa-alueilla. Tutustu palautteisiin alla.

Kiitos, kirja toi uusia näkökantoja ja ajatuksia. Olen siirtänyt kaiken oppimani elämääni. Olen suositellut kaikille tutuille kirjaasi.

Huippu kirja! Antoi todella paljon eväitä oman asenteen ja energiatason kehittämiseen ja ylläpitoon. Kirjan neuvot ja ohjeet näkyivät konkreettisina tuloksina ja todella haastava ja sekä henkisesti että fyysisesti kuluttava työ esimiehenä muuttui tietynlaiseksi jokapäiväiseksi flow-kokemukseksi ja työtulokset yllättivät itsenikin. Iso kiitos!

Mahtava kirja. Olen löytämässä oman tieni. Kirjan anti yhdistettynä muiden vastaavan tyyppiseen kirjojen antaman tietoisuuden ja toimintamalliin kanssa on vahvistanut minua ja antaa voimaa elämän haasteisiin. Salaisuuden voima on mahtava.

Kirja oli niin mahtava ja inspiroiva, että tilattuani omani Adlibrikselta, kuulin, että voisin tilata sen suoraan Sinä Pystyt -sivulta omistuskirjoituksella! Tilasin heti samaisen kirjan myös parhaalle ystävälleni, sillä hän rakastaa self help -kirjoja! Olen yrittänyt lisätä positiivista ajatteluani arjessani, jopa niinkin paljon, että kohdatessani vastoinkäymisiä, ensimmäinen reaktioni ei olekaan paniikki ja pelko ja negatiiviset ajatukset! Kirja myös loi minuun uskoa siitä, että kaikki on mahdollista eikä mikään unelma ole liian suuri tai mahdoton! Tämän oivaltaminen antoi minulle lisää energiaa oman suurimman unelmani tavoittelemisessa ja manifestoimisessa! Kiitos upeasta teoksesta, inspiroit valtavasti!

Kiitos Jaakko! Matka Elämäni suureen muutokseen alkoi muutama vuosi sitten kun kuuntelin Sinua ensi kertaa. Sen jälkeen kuuntelin youtubesta kaiken mahdollisen. Olen aikaisemmin lukenut Salaisuuteen liittyviä kirjoja, mutta se ei auennut vielä niin ratkaisevasti. Etsin joka päivä mahdollisuuksia auttaa muita – joka hetki. Tämä on ollut Suurin muutokseni, joka on muuttanut Elämäni. Kiitollisuus elämääni kohtaan on kasvanut ja hyvän määrä lisääntynyt. Matka jatkuu! Ja olet edelleen idolini ja innoittajani ❤.

Kirjassa asia oli kirjoitettu ymmärrettävästi. Puolisoni, joka on hyvin taipuvainen masennukseen ja jopa kyyninen kaikkeen luki kirjasi ja sanoi että paras lukemani kirja. Kirjaa luettuaan hän halusi -ihme kyllä-keskustella kirjan sisällöstä ja vaikutti ilmaisuissaan positiivisemmalta.

Pystyin samaistumaan moneen asiaan ja sanoinkin kirjaa lukiessani vaimolle, että “eikö olekin juuri, kuin olen joskus tästä maininnut?” Esimerkiksi juurikin se, että “kun tahtoo riittävän paljon, niin jossakin elämän vaiheessa huomaat sen saaneesi”. Nämä ovat omia kokemuksia nimenomaan. Sitä alkaa tiedostamatta tehdä niitä asioita, jotka ohjaavat valintoja ja ruokkia ympäristöä kohti tavoitetta. Mutta promillen verran olen kokenut samoja asioita ja virkisti kyllä lukea uusia juttuja paljon laajemmin. Olen kirjoittanut vasta perustetulle yritykselle omat unelmat työkaverin nähtäväksi sekä omat unelmat kännykkään…luen niitä lähes päivittäin.

Ekan kerran kuuntelin sinua vuonna 2017, kun kävit puhumassa yrityksessämme ja ajattelin että ihan huuhaajuttua. Sitten myöhemmin aloin ajatella asiaa uudestaan ja huomasin että tiedostamattani tein jo muutamia asioita joista olit puhunut. Kuuntelin puheitasi lisää ja aloin ymmärtää että ei se ihan huuhaata voi ja ostin kirjasi. Luin kirjan heti seuraavan 2 päivän aikana ja otin sieltä juttuja käyttöön. Olen nyt elokuusta asti kysynyt aamukysymykset, katsonut joka aamu kuvat perheenjäsenistäni ja todella huomannut että fiilis on katossa aamusta asti. Olen elokuun alusta asti käynyt joka arkiaamu heti aamukysymysten jälkeen sängystä noustuani aamulenkillä ja huomannut miten se on todella muuttunut rutiiniksi. Olen luonnostani hyvin positiivinen ihminen mutta silti sain kirjasta paljon irti. Vaikka olen tykännyt työstäni niin nyt kun olen kirjoittanut unelmani ylös niin työni on saanut ihan uuden merkityksen. Lyhyesti sanottuna elämäni tähän mennessä merkittävin kirja jonka olen lukenut. Lämmin kiitos!

Suosittelen niille, ketkä ovat valmiita kasvamaan henkisesti ja ovat valmiita muuttumaan. Toistahan ei voi muuttaa, vain itseä. Tällainen teos muuttaa itseä ja omaa ajattelua, jos siihen on valmis ja kypsä. Kirjaan koottu oppeja, tekniikoita ja hyviä käytäntöjä eri lähteistä. Mielestäni monipuolisimmin, tähän asti lukemistani. Tämä kirja kannattaa lukea useampaan kertaan. Ja antaa välillä ajatusten hautua. Kiitos.

Todella antoisa kokemus vaikeiden elämäntilanteiden ja haasteiden keskelle. Kriisien sumentamien silmien läpi luettu sinä pystyt kirja antaa valtavasti uusia näkökulmia asioihin, ajattelutapoihin ja toimintamalleihin. Hinta lukijalle on vastaanottavainen mieli, jolla kehittää annetuilla ohjeilla itsestään jatkuvasti paremman version.

Luin itse kirjan ja annoin sen myös lahjaksi kahdelle läheiselleni. Kirjassa on mahtavasti avattu elämän keskeisiä oivaltamisen arvoisia asioita. Sain itse mm. anteeksiantamisen kaaviosta apua vastoinkäymiseeni työelämässä.. se auttaa pääsemään pikkuhiljaa eteenpäin asiasta ja ymmärtämään, että lopulta minä itse vain olen vastuussa omasta elämästäni ja voin vaikuttaa siihen paljon. Kiitos.

Erityisen hyvä, huikea kirja, aion lukea sen uudelleen. Mielettömän hyvin kirjoitettu, helppo kuluista, asiat kerrottu selvästi ja mielenkiintoisesti. Kirja tempasi mukaan ja teki mieli oikein “ahmia” kirjaa ja lukea.

Kiitos Jaakko tästä kirjasta! Tämä kirja täytyy lukea / kuunnella vähintään kahdesti, ehkäpä kolmesti 🙂 Sopiva lahja kenelle tahansa.

Hei!

Olen tutustunut kirjan ajatuksiin elämäntilanteessa, jota ilmaisu jumissa oleminen kuvaa ehkä parhaiten.

Ensin kolahti ajatus anteeksiantamisen tärkeydestä ja sen syvältä puhdistavasta vaikutuksesta koko elämään. Sitten osui vastuu: täydellisen vastuun ottaminen omasta elämästä, ajatuksista ja tunteista, sanomisista ja tekemisistä, haastavaa, mutta niin tärkeä huomio, ja lopulta palkitsevaa! Väärät ja vanhentuneet uskomukset itsestä ja omasta pystyvyydestä olivat ehkä jo vähän tutumpaa juttua. Ajattelen niin, että ensin on hyvä ihan rehellisesti ottaa oma minä ja tilanne haltuun: heikkoudet / kehittämiskohteet, vahvuudet, mikä toimii, mikä ei, miksi ja miksi ei. Joskus on hyvä mennä syvemmälle, mutta monesti riittää elämässä olevien hyvien asioiden listaaminen, vaikka tilanne näyttäisi kuinka haastavalta. Negatiivisuudessa vellominen ja omien heikkouksien jankkaaminen ei auta!

Pidin erityisesti luvuista, joissa puhuttiin siitä, miten omaa mieltä, kehoa ja henkeä on hyvä huoltaa ja tsempata joka päivä. Kääntää, ja joskus väkisin vääntää, omaa ajatteluaan mahdollisuuksiin, kiitollisuuden aiheisiin, tulevaisuuteen ja kaikkeen hyvään. Että jaksaa, haluaa ja muistaa joka päivä tehdä töitä omien tavoitteidensa ja unelmiensa eteen. Jokainen omalla, itselle sopivalla tavallaan: kuvia katsomalla, kirjoittamalla, puhumalla! Nyt muistan myös, että kehoa ei sovi unohtaa! Eikä myöskään henkeä, koska loppujen lopuksi se on se, mikä hehkuu ulospäin! Luulen tietäväni, mikä voima on sillä, että joka päivä muistaa ajatella ja tuntea unelmiansa, sillä, että näkee ja keskittyy kaikkeen hyvään, pieneen tai suurempaan, ympärillään, ihmisissä ja itsessään. Sillä, ettei sorru arvostelemaan ja negatiivisen kautta kritisoimaan ketään tai mitään, vaan ottaa vastaan sen mitä näkee ja kokee, ja katsoo sitten, mitä sille voi tehdä. Negatiivisia lahjoja ei ole pakko ottaa vastaan

Ehkä suurin oppini tästä kirjasta, tässä elämäntilanteessa, äitinä, ystävänä ja työkaverina, on: kun pitää huolta itsestään (mieli, keho, henki), jaksaa antaa ja hehkua myös muille ja ympärilleen, ja se säteilee aina takaisin myös itselle. Lentokoneessakin käsketään laittamaan happinaamari aina ensin itselle ja sitten vasta lapselle Se mitä teemme, olemme tai annamme, vaikuttaa niin monin tavoin ympäristöömme, ja sitä kautta kaikkien elämään. On ihanaa tehdä hommia, kun itsessä ja ympärillä on hyvää energiaa!

Kirjan ansio on vielä sekin, että siinä kerrotut tarinat, harjoitukset sekä sinun omat kokemuksesi palautuvat jälkeenpäinkin mieleen ajatuksina, kuvina ja lauseina: “Minä pystyn!” “Opin kaiken mitä haluan!” Les Brownin uusi minä! J. K. Rowlingin sinnikkyys! “Make someone’s day every day”, “suurin taistelu on usein mielemme kanssa”, “heinäpaalillinen vihreää”, “vahvuuden pulttaaminen”

Kiitos: kirjan ajatukset ovat herättäneet minussa monenlaisia tunteita ja sytyttivät valoja niihinkin aivolohkoihin, joissa oli ollut jo jonkin aikaa vähän pimeämpää, mutta ennen kaikkea iloa, rohkeutta, päättäväisyyttä ja rakkautta, uskoa ja voimaa!

Kirja on erinomainen kooste elämän tärkeistä asioista. Suosittelen kirjaa aivan kaikille, jotka haluavat hyvää omaan ja toisten elämään. Kirja on tärkeä työkalu esimerkiksi oman itsensä kehittämisessä. Sinä pystyt. Kaikki on mahdollista.

Loistava kirja kertakaikkiaan! Itselläni on ollut tapana velloa negatiivisissa ajatuksissa, mutta kirjan luettuani ajattelen positiivisesti kaikesta ja elämä hymyilee! 🙂

Kirja oli pysäyttävä, silmiä avaava ja elämäntilanteeseeni pelastusrengas, joka kannatteli vaikean vaiheen yli. Luin kirjan kertaalleen ja nyt otan sen uudelleen lukuun jolloin täytän soturin sivun sekä sisäistän asiat paremmin. Tunne siitä että olen arvokas ja että pystyn vaikuttamaan elämääni tilanteestani riippumatta toi toivoa. Peruspositiiviselle ihmiselle joka kamppailee vaikessa elämäntilanteessa lukeminen oli niin voimaannuttava että olen ikuisesti kiitollinen. Varsinkin omistuskirjoituksesta. Kiitos.

Iso kiitos kirjasta, tämä oli juuri sitä mitä kaipasin tähän vaiheeseen elämässä. Olin jo ennen kirjan lukemista päättänyt että elämästäni tulee jotain suurenmoista. Epävarmuus ja keinot itseni johtamiseen olivat kuitenkin hajallaan. Kirjasi antoi minulle voimaa ja uskoa omaan itseeni ja mahdollisuuksiini. Käytän päivittäin voimatuntia ja olen tutustunut napoleon hillin ajatuksiin. Isot kiitokset vielä kerran. 🙂

En kovin usein palauteboxeja täyttele, mutta nyt oli sen verran minussa aikaansaava kirja, että pakko antaa palaute. Kirja osui kohdalleni, kuin sattumankaupalta erittäin hämmentävässä elämäntilanteessa ja on sytyttänyt minussa palavan halun kehittää itseäni ihmisenä niin fyysisesti, kuin henkisestikin. Olen nuori miehenalku, joka kamppailee päivittäisten askareiden äärellä työn, koulun, treenin ja suhteen kanssa. Suurinta päänvaivaa oli jo pitkään ennen kirjan hankkimista tuottaneet epäselvät elämänvalinnat ja se, kuka haluan oikeasti olla ja mitä haluan elämälläni tehdä. Alettuani lukea kirjaa ja kokeilla kirjassa mainittuja erilaisia fyysisiä ja mentaalisia hyvinvointiharjoituksia, on henkinen olotilani parantunut suunnattomasti, ja se on tuonut todella paljon hyviä, myös konkreettisia asioita ympärilleni. Vieläkään en tarkalleen tiedä, mitä eniten haluan elämässäni tehdä, mutta kirjan luettuani voin sanoa olevani luottavaisempi itseni ja tulevaisuuteni suhteen ja tiedän, että kaikki tulee menemään hyvin!

Olen vaativan erityistason psykoterapeutti ja suuntaus ratkaisukeskeisyys. Tehtävät ja asiat tuttuja, mutta muistia on hyvä virkistää. Kirja on valtaisa paketti tietoa, jota ei yhdellä lukemalla tavan tallaaja pysty mieltämään. Halutessaan ihminen saa paljon työkaluja siitä itsensä kehittämiseen. Kannattaa lukea ja tehdä töitä itsensä kanssa, se on palkitsevaa.

Kirja on hyvä, myös uutta antava, selkeä ja positiivinen. Sopii ihailla nuoren miehen kypsiä ajatuksia. Pidä kuitenkin pää kylmänä, ettei menestys nouse hattuun ja sydän nöyränä, koska tulet saamaan paljon positiivista palautetta. Kirjasi tullaan varmaan kääntämään useille vieraille kielille, toivon niin. Hyvää jatkoa edelleen elämääsi.

Hyvä ja innostava kirja, sain paljon inspiraatiota ja intoa omaan elämään. Vielä pitää tehdä soturin sivu ajatuksella niin on selkeä maali mihin kulkea! Kiitos!

Ostin kirjan itselle ja kahdelle ylioppilaslahjaksi. Itse sen luin heti, mutta en tiedä, ovatko lahjan saaneet lukeneet. Harmi, jos lukevat vasta 20 vuoden päästä. P.s pitäähän se olla kolo komiassa eli sattui silmään peräti yks kirjoitusvirhe. T. nim ”Kirsti Paakkasen sanoihin yhtyen”

Suosittelen niille, ketkä ovat valmiita kasvamaan henkisesti ja ovat valmiita muuttumaan. Toistahan ei voi muuttaa, vain itseä. Tällainen teos muuttaa itseä ja omaa ajattelua, jos siihen on valmis ja kypsä. Kirjaan koottu oppeja, tekniikoita ja hyviä käytäntöjä eri lähteistä. Mielestäni monipuolisimmin, tähän asti lukemistani. Tämä kirja kannattaa lukea useampaan kertaan. Ja antaa välillä ajatusten hautua. Kiitos.

Hei Jaakko!

Heinäkuun lopulla mä marssin kirjakauppaan ja etsin käsiini sun Sinä pystyt! -kirjan. Ostin sen matkalukemiseksi Aasian reissulle. Kyseessä oli lomamatka ilman sen suurempia suunnitelmia. Siellä oli aikaa ajatella, pysähtyä ja miettiä ylipäätänsä elämää.

Oon lukenut jonkin verran mun elämän aikana mentaalipuolen kirjoja, itsensä kehittämisestä, menestymisestä, kiitollisuudesta ja onnellisuudesta. Mua on kiinnostanut tämä kaikki jo pitkään. Voin rehellisesti sanoa, että sun kirja oli mieletön. Yksien kansien sisään mahtui tiivistettynä lähes tulkoon kaikki se, mitä olin lukenut monista eri kirjoista yhteensä. Oon suositellut kirjaasi monelle, ja juurikin siitä syystä, että jos ei muuta kirjaa jaksa lukea, niin lukisi edes sen. Kirja huokuu energiaa, positiivisuutta ja hyvää mieltä. En oikein usko, että löytyisi yhtään ihmistä, joka lukisi kirjaasi, eikä tulisi siitä hyvälle mielelle, inspiroituisi tai vähintäänkin laittaisi miettimään omia valintojaan ja toimintaansa.

Mä pidin kaikkein eniten siitä, että kirja oli tosi selkeä. Yksinkertaistit paljon asioita. Asioita, joita joskus olen lukenut muualta, mutten ole sisäistänyt niitä kunnolla aikaisemmin. Toit ne lähemmäksi ihmisyyttä ja tavallisuutta. Et tehnyt niistä monimutkaisia ja mahdottomia. Sait lukijassa fiiliksen, että ehkä mäkin pystyn tähän. Ehkä mun ei tarvitse sittenkään olla mikään yli-ihminen, vaan että se on jokaiselle meistä mahdollista.

Kiitos Jaakko inspiroivasta kirjasta. Se laittoi pohtimaan omia unelmiaan, arvojaan, menetelmiään ja tapojaan. Sain kirjasta hurjasti taas motivaatiota tehdä töitä omien unelmien ja tavoitteiden eteen, sekä paljon hyviä käytännön vinkkejä niin hyvinvointiin, kuin itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen. Ainoa näkyvä miinus kirjasta oli kannet. Vaikka tykkäsin kyllä kirjan visuaalisesta ulkonäöstä ja yksinkertaisuudesta, mutta valitettavasti tuollaisen reippureissun jälkeen, kun kirja on ollut lentokoneessa, hiekkarannalla, kuumuudessa ja rinkan taskussa, niin takasin tullessa kirja ei ihan vastannut enää ulkomuodoltaan alkuperäistä kuntoa. Siitä lähti nimittäin lähes kokonaan pois kannen kultaiset tekstit :D.

Moi Jaakko ja lämmin kiitos tästä kirjasta!

Olen lomamatkalla mieheni kanssa ja otin mukaani kaksi kirjaa lukeakseni ne loman aikana; toinen kirjoista oli ystäväni suosittelema nimeltä mainitsematon rakastamisen taitoa käsittelevä kirja ja toinen Sinä pystyt!

Loma alkoi oikein hyvissä fiiliksissä. Sitten aloin lukea rakastamisen taitoa käsittelevää kirjaa. Joka luvun jälkeen tulin onnettomammaksi ja tyytymättömämmäksi ja alkoi tuntua siltä, että olen äitinä ja vaimona kaikessa epäonnistunut, ilmapiiri alkoi muuttua nihkeäksi. Joka luvun jälkeen täytyi hetki nukkua tai puhaltaa ja miettiä, kuinka surkeaan suuntaan asiat ovat alkaneet mennä jo heti omasta lapsuudestani lähtien – ja päätin vaihtaa kirjaa lennosta. Jotkut kirjat voi vain olla parempi jättää lukematta. Nyt luen jo kolmatta kertaa tätä kirjaasi palmujen katveessa huippufiiliksissä!

Kertomuksesi fyysisten niveloireidesi selättämisestä itsesuggestiolla rohkaisi minua aloittamaan juoksuharrastukseni 6v totaalisen tauon jälkeen uudestaan ja päätin, että minun maratoneja ei olekaan vielä juostu eikä myöskään pohja-aikaani saavutettu. Olen treenannut loman aikana juoksumatolla (hieman yli kipujen sallimissa rajoissa) lähes joka päivä, päivä päivältä kilometrin pidempään. Lisäsin jo aiemmin laatimaani unelma-/tavoitelistaani Maratonin kesälle 2019 aikaan xx. Viimeksi tavatessamme taisin kulkea kyynärsauvoilla!

Kirjassasi on paljon itselleni tuttua. Kirjoitetut ja alitajuntaan viedyt yksityiskohtaiset tavoitelistat olen huomannut hämmästyttävän toimiviksi. Kirjassa oli myös hyvin paljon uutta ajattelemisen aihetta, opittavaa sekä positiivisuutta ja energisyyttä lisäävää teemaa ja olen suositellut kirjaasi jo muutamille ystävilleni. Kirja lähtee myös pukinkonttiin omalle pojalleni. Äänikirja täytyy vielä hankkia.

Kirjaasi on mukava lukea. Siinä on lukuisia puhuttelevia ja rohkaisevia kertomuksia todella haastavien esteiden voittaneista lähimmäisistä. Tekstien taustakuvana näkyy koko ajan se energinen, eteenpäin menevä, positiivinen ja fyysisesti mahtavassa kunnossa oleva Jaakko, jollaisena olen oppinut Sinua jo aiemmin vähän laidasta tuntemaan ja tämän kirjan kautta yhä paremmin.

Hyvää kesää Sinulle ja perheellesi ja kaikille Sinä pystyt! -kirjan lukijoille ja siihen tähtääville!

Itsensä kehittämisen kirjoista aivan suveneeri ykkönen Suomen markkinoilla. Suosittelen vilpittömästi tarttumaan kirjaan ja saavuttamaan sen opeilla onnellisuuden!

Tärkeä kirja ihan kaikille. Olen antanut sen lahjaksi vanhalle äidilleni ja nuorelle tyttärelleni. Lisäksi olen lahjoittanut useita kirjoja johtavassa asemassa oleville ja yrittäjille. Olen myös suositellut kirjaa kummipojalle. Kirja vapauttaa lukijassaan sellaisia energiareservejä, joiden olemassaolosta sinulla ei ole ollut edes tietoa. Yhteiskunnallisesti tärkeä kirja.

Tärkeä kirja ihan kaikille. Olen antanut sen lahjaksi vanhalle äidilleni ja nuorelle tyttärelleni. Lisäksi olen lahjoittanut useita kirjoja johtavassa asemassa oleville ja yrittäjille. Olen myös suositellut kirjaa kummipojalle. Kirja vapauttaa lukijassaan sellaisia energiareservejä, joiden olemassaolosta sinulla ei ole ollut edes tietoa. Yhteiskunnallisesti tärkeä kirja.

Aivan huikea kirja! Olen suositellut sitä jo monelle, vaikka en ole lukenut sitä loppuun saakka ja aion lukea sitä uudestaan. Luen sitä nyt kun tuntuu, että motivaatio laskee ja tarvitsen tsemppauksen. Kirjoitan siis tällä hetkellä opinnäytetyötä ja siirryn kirjaan, kun tuntuu vaikealta sekä teen kävelylenkin, niin mieli muuttuu paremmaksi ja motivaatio nousee. Tykkään kirjasta todella paljon!

Tämä kirja tulisi kaikkien isovanhempien lukea, koska meitä isovanhempia ei lapsena ole kannustettu “pystymään”. Luettuamme kykenemme kannustamaan lapsiamme ja ennenkaikkea neuvomaan lapsenlapsiamme “pystymään”.

Kirjan lukeminen oli innostava kokemus! Olen antanut kirjan lapsilleni luettavaksi – heille tästä on paljon apua, sillä kirja antaa paljon eväitä oman elämän hallintaan sekä tulevaisuuden suunnittelemiseen.

Kiitos loistavasta, energisoivasta ja innostavasta kirjasta. Se oli todella nopeasti luettava, selkokielisesti avattuja asioita ihan kenelle tahansa. Kiitos myös hyvin seikkaperäisistä ja käytännönläheisistä harjoitteista. Jaakko – olet yksi idoleistani! Kaikkea hyvää jatkossa ja meistä lukijoista varmaan jo moni odottelee seuraavaa kirjaasi!

Kirja antoi konkreettisia välineitä joita voisi soveltaa omaan arkeen. Plussaa siitä! Kirjaa lukiessa täytyy vaan pitää mielessä armollinen ja inhimillinen näkökulma, emme ole super ihmisiä, vaan opettelevia ja kasvavia. Ensimmäisetkin askeleet itsearvostuksen tiellä lasketaan. Erityiskiitos lämpimästä omistuskirjoituksesta, sen siivittämänä oli mukava alkaa tutustua kirjaan!

Näin sinut ensimmäistä kertaa yrityksemme tilaisuudessa, jossa pidit puheen. Vaikutit mielenkiintoiselta tyypiltä, joten googletin sinut ja törmäsin sinun kirjoittamaan kirjaasi.. Kiitos, että olet kirjoittanut tuon kirjan! 🙂 Sain siitä todella paljon oivalluksia ja työkaluja elämääni. Jatkahan samaan malliin, jotta muutkin saavat “oivaltamisen iloa” 🙂 Mukavaa syksynjatkoa!

Kirja yllätti minut positiivisesti.  Olin entuudestaan tietoinen salaisuudesta joten tämä ei ollut täysin uutena tietona minulle, mutta vahvisti entuudestaan omia ajatuksia ja loi uskoa tähän ns. Salaisuuteen. Kiitos siitä Jaakolle Ps. Olen tilannut sekä fyysisen kirjan ja äänikirjan ja molemmat luettu, että kuunneltu.

Kirja on aivan mahtava! Elämäni muuttui kertaheitolla. Olen käynyt NLP-koulutuksessa, joten aika helposti sai vahvistusta, ja ymmärsi helposti elämän salaisuuden. Kirjassa asiat oli kerrottu niin, että ihan maallikkokin ymmärtää! On muuten todella hyvä lahja!! Synttärilahjaksi ja rippilahjaksi annettu <3 Ja on mieleinen <3 KIITOS!!

Hei Jaakko,

Tyttäreni sai aivan mielettömän hienon ylioppilaslahjan. Olen niin onnellinen, kun saimme tällaisen kirjan lahjaksi perheeseemme luettavaksi. Monet asiat puit niin selkeiksi sanoiksi ja teoiksi, kuinka itseään voi aina kehittää parempaan suuntaan sekä ymmärtää että itse täytyy ruoria käännellä sekä tehdä töitä unelmien/oppimisen saavuttamiseksi. Kirja antaa hyvän pohjan keskustella asioista nuortenkin kanssa. Helpottaa muita siis todella kovasti, kun olet oivaltanut/koonnut elämisen jalouksia yhteen pakettiin. Kirjasta löytyy syvempiä perusteluja/faktaa moneen asiaan, joihin voi referoida. Varmasti jäi jotain ensimmäisellä lukukerralla hoksaamattakin.

Omalla kohdalla kiitollisuus nousee (kirja vahvisti käsitystä) siitä kuinka vaikeudet/haasteet/menetykset ovat vieneet useilla osa-alueilla (mahdollisesti nopeammin) eteenpäin ja muovanneet omia ajatuksia kirjan teorioiden suuntaan. No onhan tässä ollut niin paljon myös positiivisia muuttujia matkan varrella omassa elämässä.

Järjestelmällinen metodien käyttö mielen hallintaan taikka tavoitteiden tukemiseen ei ole ollut työkalupakissani, tiedostan kyllä vaikutukset, voisi kokeillakin. On ollut vähän perinteisempää/satunnaisempaa nollaamista esim. Fyysinen touhuaminen&luonto ja enemmän mennyt vain fiilistelemällä. Myös ruokavaliota voisi pykälän verran tuunata (satsata aamupalaankin enemmän), vaikkakin helpommin tulevat kertymät vyötärölle ovat muuttaneet kevyempään suuntaan vuosia sitten. Paljon kehitettävää löytyy jalompien taitojen puolelta…jne…

Jaakko, olet kyllä suuri ihminen! Olen ihaillut kyllä saavutuksiasi aiemminkin, mut nyt ihailen vähän laajemmassa mittakaavassa. Jospa nyt murto-osalla alkaisi jaloudet minuunkin tarttumaan!

Hei Jaakko

Olen lukenut tekemäsi kirjan läpi ajatuksen kanssa. Se oli pysäyttävä kokemus. Oletin tietäväni millaisia asioita kirja käsittelee. Oletukseni oli väärä, anteeksi siitä. Kirja oli todellakin pysäyttävä. Se oli älykkäin lukemani kirja. Ihmettelen vieläkin miten yhteen kirjaan saadaan mahtumaan elämän salaisuus – siitä se löytyy kaikilta osin ja vielä selkolukuisena.

Kirjan termiä käyttäen voin sanoa, että olen oppinut elämässä paljon. Minäkin olisin tarvinnut tämän kirjan yläasteen viimeisellä luokalla, ehkä aiemminkin. Olen kuitenkin päässyt nauttimaan unelmien tuomista mahdollisuuksista. Olen ihan viime vuosina tajunnut, että unelmat ja tavoitteet ovat kantaneet mustankin lampaan juuri sinne minne olen unelmoinut. Olen myös huomannut, että kun unelma puuttuu niin mikään ei muutu. Tällä hetkellä elän unelmaani ja olen huomannut, että seison paikallaan. Olen myös miettinyt miksi en saa aikaan sellaisia asioita joita haluaisin. Kirjassa oli tähänkin vastaus – unelman toteutuessa on aika kirjata seuraava unelma.

Kirja sisälsi paljon sellaisia asioita joita tulen käyttämään suoraan omassa elämässäni. Osan olen saanut jo “etukäteen” käyttöön ja todennut ne toimivaksi.

Tiedän, että kirjasi ansiosta teen oman soturin sivun, päivitän unelmat, hallitsen alitajuntaa ja elän onnellisempaa elämää.

Vielä näin lopuksi totean, että olen todella inspiroituneessa tilassa ja olen äärettömän kiitollinen sinulle.

Kiitos!